2013. január 12., szombat

Telekocsi útitárs ?

Többféle használható teleautós oldalt találni a neten. Van már zivi.hu és autosztunk.hu de - bár lényegesen könnyebben és jobban használható oldalakról van szó - mégis úgy érzem, az oszkár népszerűségét nagyon nehéz lesz megszorítaniuk. Kicsit ez az ország ahhoz, hogy több ilyen oldal is működőképes legyen. Tehát: ha utazol valahova, nézz fel az oszkar.com -ra előbb.
Na most. Felmerülhet az oldal egy fájóan jelentős hiányossága. Nem tudsz rajta emberekre keresni.... Kíváncsi lennél rá, hogy kikkel utazol egy autóban... és nem tudsz rákattintani a nickre. Nem tudod megnézni az adatlapjukat. Ezen segít ez az aprócska kis hack:
Írd be a böngészőbe: http://www.oszkar.com/login/profilok.php?kitkeres=NICKNAME
Persze a telefonszámot ez sem mutatja meg... de máris előbbre vagy.

1 megjegyzés:

 1. Köszönjük az elismerést :)

  A Személyes menü / Beállítások / felhasználó keresése menüpontban egyébként meg lehet ugyanezt tenni, de teljesen jó megoldás, amit javasoltál az is.
  Eleinte szándékosan nem támogattuk a felhasználó keresését, hogy az adathalászok dolgát megnehezítsük. Aztán a belső üzenőrendszer fejlesztésével és a telefonszám foglalást megelőző elrejtésével megszűnt ez a szempont, azért vettük ki a titkosító algoritmust az URL-ből.

  Sok sikeres Oszkározást kívánok mindenkinek!

  ui: Csak infóként: Prémium fiókkal látszik a telefonszám is már helyfoglalást megelőzően is

  VálaszTörlés